Geavanceerd zoeken
Sorteer op Resultaten per pagina

Vakantieverblijf zoeken

Op zoek naar vakantiewoningen Elzas met zwembad? Genieten van een privé zwembad of gedeeld zwembad of kinderzwembad op uw favoriete bestemming? Zoek hier een vakantiewoning met mooi zwembad.

Er werden geen resultaten gevonden

Vakantiewoningen Elzas met privé zwembad

Droom je ook deze vakantie te verblijven in een vakantiewoning Elzas met privé zwembad? Groot gelijk... dromen kunnen realiteit worden. Verblijf deze zomer in een vakantiewoning waar het zwembad helemaal privé is. Zowel grote als kleine zwembaden maken het mogelijk om waterplezier te beleven op vakantie. Neem een frisse duik tijdens de zomervakantie in je eigen privézwembad. Een zwembad dichtbij uw vakantiewoning kan een ingebouwd zwembad zijn of een opzetzwembad zijn. Er zijn ook houten zwembaden. Controleer goed de foto's en beschrijving van het vakantieverblijf om na te gaan over welk zwembad het gaat. Ga je voor een luxe vakantiewoning, dan heb je misschien een zwembad met mooi uitzicht.

Vakantiewoningen Elzas met verwarmd zwembad

Een vakantiewoning Elzas huur je het best met een verwarmd zwembad als er kleine kinderen verblijven tijdens de vakantiemaanden. Als de buitentemperatuur niet hoog genoeg is kan het zijn dan het water te koud zijn. Neem geen risico en huur een vakantiewoning met verwarmd zwembad. Gebruik de zoekfilters om er de zwembaden met verwarming uit te halen. Het is zalig om te zwemmen in warm water. Ben je niet zeker, stuur dan vrijblijvend een berichtje naar de huiseigenaren.

Vakantiewoningen Elzas met gedeeld zwembad

Er zijn ook vakantiewoningen Elzas met gedeeld zwembad. Het voordeel van deze zwembaden is dat zij meestal voorzien zijn van extra zwembadfaciliteiten zoals douches, een coole, mooie of grote glijbaan, wildwaterbaan, duikplank,... Controleer ook of het zwembad beschikt over zoet water of over zout water. Bij veel Vakantiewoning aan de kust kan het zwembadwater wel eens zout zijn.

Vakantiewoningen Elzas en veiligheid rondom het zwembad

Heb je kleine kinderen of een baby? Zorg dan voor voldoende veiligheid in en rond het zwembad. Jaarlijks gebeuren tal van ongevallen met soms verdrinking tot gevolg. Het best boek je een vakantiewoning Elzas met zwembadalarm of met een omheining. In sommige vakantielanden is het plaatsen van een alarm verplicht.

Vakantiewoningen Elzas met kinderzwembad

Je kan ook steeds een vakantiewoning Elzas met kinderzwembad kiezen. Kleine kinderen en baby's zijn er dol op een klein plonsbad.

Vakantiewoningen Elzas

Zoek een geschikt vakantiewoning in de mooiste plaatsen en beleef een mooie vakantie. Zoek vakantiewoningen Elzas te huur. Zoek je een vakantiewoning met zwembad of een diervriendelijk of kindvriendelijk vakantiewoning? Zoek en vind op Vakantiewoningenelzas.nl alle vakantiewoningen Elzas te huur.